Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή και λοιπά είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είναι «απαραίτητη» για την χώρα έως την λήξη της τετραετίας και την διενέργεια των ερχόμενων εκλογών εξέφρασε ο πρώην υπουργός Θ. Πάγκαλος, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
"Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι απαραίτητη μέχρι τις εκλογές, στη λήξη της τετραετίας και γι' αυτό υποστηρίζω τον κ. Σαμαρά παρόλο που έχω πολλές επιφυλάξεις αν όλα όσα κάνει ο κ. Σαμαράς είναι αυτά που θα μου δημιουργούσαν ένα αίσθημα αν θέλετε ενεργού αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη είναι καταναγκασμένη και προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να ρυθμίσουμε το θέμα του χρέους τώρα", σημείωσε ο Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".
Για την σχέση του με τον κ. Βενιζέλο είπε: "Την αλληλεγγύη προς τον κ. Βενιζέλο προσπαθώ να την δείξω όποτε με αφήνει. Είχα προειδοποιήσει τον κ. Βενιζέλο και του είχα πει ότι είναι πολύ δύσκολο να αγαπάς ο οποίος σε μισεί και το δείχνει".
Μιλώντας για την αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε ότι "όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή και λοιπά είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει ρουφιάνος, δεν υπάρχει φαύλος, δεν υπάρχει ρουσφετολόγος να μην έχει περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι εκεί είναι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου