Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αδυνατούν να αξιοποιήσουν τις πολλές δυνατότητες πολλών ανθρώπων...


Δυστυχώς αυτοί που σήμερα διοικούν το δήμο Άργους – Μυκηνών, καθημερινά αποδεικνύονται κατώτεροι των απαιτήσεων της νέας εποχής. Αδυνατούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των πολιτών, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους, αδυνατούν να σχεδιάσουν μια πολιτική στήριξης αυτών που μπορούν να παράγουν για να δώσουν στο τόπο προοπτική και μέλλον, αδυνατούν να αξιοποιήσουν τις πολλές δυνατότητες πολλών ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σε κάθε κοινότητα και πόλη του δήμου. 
Πολιτεύονται λες και δεν είδαν την τελευταία οικονομική και κοινωνική κρίση που διαπερνά κάθε πολίτη, κάθε θεσμό αυτού του τόπου. Μικρόψυχα λειτουργώντας, αναθέτουν δουλειές σε δικούς τους, “βάζουν απέναντι" όλους αυτούς που δεν τους ψήφισαν, λασπολογούν εναντίον όλων όσων διαφωνούν μαζί τους και τελικά, 15 μήνες τώρα λειτουργούν λες και διοικούν κάποια μικρή κοινότητα στην άκρη του “πουθενά”. 
Χρειάζεται  τόλμη η διοίκηση, υπέρβαση, γνώση και εμπειρία, χρειάζεται να καθορίσεις την στρατηγική που θα ακολουθήσεις, αν θες να φτάσεις κάπου. Αν  θες απλώς να... περάσεις καλά, τότε όλα “καλώς βαίνουν” με τη Δημοτική Αρχή.

Γιώργος αναγνώστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου